-

Ali je za bolečine v modih
lahko kriva hrbtenica?

Bolečine v modih so lahko zelo neprijetne in skrb vzbujajoče, vendar njihov vzrok ni vedno neposredno povezan z modi ali z genitalnim področjem. Možnosti, težave s hrbtenico, kažejo na to, da so lahko simptomi preneseni iz drugih predelov telesa. Lahko vam pomagamo: 3 tretmaji so dovolj.
Bolečine v modih so lahko zelo neprijetne in skrb vzbujajoče, vendar njihov vzrok ni vedno neposredno povezan z modi ali z genitalnim področjem. Možnosti, težave s hrbtenico, kažejo na to, da so lahko simptomi preneseni iz drugih predelov telesa.

Moda so parne moške spolne žleze, ki proizvajajo spermo in spolni hormon testosteron. Nahajajo se v mošnji pod penisom in so občutljiva na dotik ter temperaturne spremembe. Bolečina v modih ni nujno vedno povezana s samimi modi. Včasih je lahko posledica prenesene bolečine iz drugih delov telesa.


Možni vzroki za bolečino:
Direkten udarec v mošnjo lahko povzroči akutno bolečino, ki se širi na trebuh in noge. Simptomi poškodb so lahko krvavitev v urinu, uriniranje s težavo, vročina ter oteklina in modrice na modih.

Različne težave s hrbtenico lahko vplivajo na bolečinske občutke v modih ali v presredku.

Irritacija ishiadičnega živca, išias, se lahko manifestira kot bolečina, ki se začne v spodnjem delu hrbta in se razširi v dimlje in noge. Sega lahko v presredek ali v moda. 

Preobremenitev mišic v dimljah lahko vodi v bolečine v modih in zgornjem delu stegen.

Ingvinalna kila ali po domače pruh se kaže kot boleča izboklina v dimljah, ki lahko postane občutljiva na dotik, napreduje lahko v pekoč občutek in oteklino skrotuma.


Bolečine v modih so lahko zelo neprijetne in skrb vzbujajoče, vendar njihov vzrok ni vedno neposredno povezan z modi ali genitalnimi območji. Možnosti, kot je išias, kažejo na to, da so lahko simptomi preneseni iz drugih predelov telesa. Zato je pomembno, da ne odlašate z obiskom zdravnika, saj pravilna diagnoza in zdravljenje lahko preprečita nadaljnje zaplete in omogočita lažje okrevanje. Ne dovolite, da bolečina brez jasnega vzroka postane vaš vsakdan.

Za določitev natančne diagnoze je nujen obisk vašega osebnega zdravnika, ki bo strokovno izvedel potrebne ukrepe. Če medicinska diagnostika ne potrdi organskih ali drugih težav, ki bi zahtevale nadaljnje zdravljenje, je smiselno razmisliti o možnosti, da so težave posledica stanj, ki jih učinkovito obravnavamo z manualnimi terapevtskimi pristopi.


🚨 Bolečina? Imamo rešitev! 🚨
Dovolj so 3 obravnave.

Medico Ars 📞 040 875 465
LAHKO VAM POMAGAMO.

Terapevtski paketi Medico Ars

Pregleden prikaz ponudbe, ki jasno razkriva vsebino - če niste prepričani, kateri paket je pravi za vas, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.
Obnovitvena terapija

Ta ponudba je ekskluzivno namenjena strankam, ki so v obdobju zadnjega leta pri nas že koristile vsaj eno iz našega nabora terapij.

€ 105.00

 • Vse storitve iz Paketa OSNOVNO.

 • Dodaten popust za upokojence.

Potrebujete več informacij ali pa se želite naročiti?
KONTAKT Medico Ars 
Paket OSNOVNO

3 obiski vključujejo 9 terapevtskih aplikacij: za ublažitev bolečin in reševanje vzroka težav + še 1 morebitne dodatne težave po vaši izbiri.

€ 135.00

 • 3 x protibolečinska terapija s hitrim učinkom.

 • 3 x terapija za odpravljanje osnovnih vzrokov težave.

 • 3 x 1 dodaten učinek po vaši izbiri: lajšanje dodatne bolečine ali
  sproščanje pooperativne ali opeklinske brazgotine,
  sproščanje n. vagusa,
  nastavitev atlasa).

Potrebujete več informacij ali pa se želite naročiti?
KONTAKT Medico Ars 
Paket ZDRAVJE

Za vse, ki si želite vrhunske oskrbe: sedaj nudimo dva terapevtska paketa hkrati po še bolj privlačni ceni, za optimalen učinek.

€ 250.00

Potrebujete več informacij ali pa se želite naročiti?
KONTAKT Medico Ars 

Kaj, če 3 obravnave ne bodo dovolj?
Dodatno podarimo!

Medico Ars 📞 040 875 465
bolečina? IMAMO REŠITEV!

Zgornji del telesa

Najbolj pogoste težave v zgornjem delu telesa, ki jih olajšamo v samo 3 tretmajih. 
VRAT: bolečina in zatezanje, glasilke
VRAT
Bolečina in zatezanje
Glasilke
RAMENA Kalcinacije Izpahi Bolečina Negibljivost

RAMENA
Kalcinacije
Izpahi
KOMOLEC Teniški, golf komolec
KOMOLEC
Teniški, golf komolec
ZAPESTJE Karpalni kanal Mravljinčenje rok Nemoč prstov rok
ZAPESTJE
Karpalni kanal 
Mravljinčenje rok
Nemoč prstov rok
GLAVA Vrtoglavice, slabine Čeljustni sklep Glavoboli, migrene
GLAVA
Vrtoglavice, slabine
Čeljustni sklep
Glavoboli, migrene
PRSNI KOŠ Oteženo dihanje pri asmatikih in drugih Zbadanje v prsih
PRSNI KOŠ
Oteženo dihanje pri asmatikih in drugih
Zbadanje v prsih
bolečina? IMAMO REŠITEV!

Zgornji del telesa

Najbolj pogoste težave v zgornjem delu telesa, ki jih olajšamo v samo 3 tretmajih. 
VRAT: bolečina in zatezanje, glasilke
VRAT
Bolečina in zatezanje
Glasilke
RAMENA Kalcinacije Izpahi Bolečina Negibljivost

RAMENA
Kalcinacije
Izpahi
KOMOLEC Teniški, golf komolec
KOMOLEC
Teniški, golf komolec
ZAPESTJE Karpalni kanal Mravljinčenje rok Nemoč prstov rok
ZAPESTJE
Karpalni kanal 
Mravljinčenje rok
Nemoč prstov rok
GLAVA Vrtoglavice, slabine Čeljustni sklep Glavoboli, migrene
GLAVA
Vrtoglavice, slabine
Čeljustni sklep
Glavoboli, migrene
PRSNI KOŠ Oteženo dihanje pri asmatikih in drugih Zbadanje v prsih
PRSNI KOŠ
Oteženo dihanje pri asmatikih in drugih
Zbadanje v prsih
težave? lahko vam pomagamo!

Spodnji del telesa

Garantiramo zmanjšanje bolečine za več kot 75% v le 3 obiskih.
KRIŽ: lumbalgia, išias, sakroiliakalni sklep
KRIŽ
Lumbalgia
Išias
Sakroiliakalni sklep
KOLK, KOLENO Obraba sklepa Otekanje kolena

KOLK, KOLENO
Obraba sklepa
Otekanje kolena
GLEŽENJ Zvin, otekanje Kalcinacija
GLEŽENJ
Zvin, otekanje
Kalcinacija
STOPALA: petni trn, plantarni fasciitis, hallux valgus in druge težave
STOPALA
Petni trn
Plantarni Fasciitis
Hallux Valgus
ZDRAVJE ŽENSK Zanositev Menstrualne težave Hormoni Medenično dno
ZDRAVJE ŽENSK
Zanositev
Menstrualne težave
Hormoni
Medenično dno
ZDRAVJE MOŠKIH Prostata Neplodnost Hormoni


ZDRAVJE MOŠKIH
Prostata
Neplodnost
Hormoni

Garantiramo vsaj 75% manj bolečine le v 3 tretmajih.

CENIK
Za mamico, dojenčka in malčka. BabyBowen ali Bownova terapija za dojenčke. MNRI iz Nevrotaktilne integracije. Paket, ki mamicam ob naših protibolečinskih in antistresnih programih omogoča še dodatne storitve: priprava medenice na porod, sproščanje brazgotine po carskem rezu, uravnovešanje medeničnega dna po porodu in sicer, vzpostavljanje hormonskega ravnovesja. Obravnava dojenčkov vključuje lajšanje krčev/kolik in polivanja/refluksa ter se posveča razvojnim težavam kot so motnje mišičnega tonusa in gibalne težave, stanja po travmatičnih porodih ali bivanju v inkubatorju. Ponujamo terapije za otroke z zaprtjem, cerebralno paralizo in podobnimi stanji, vključno z obravnavo močenja postelje.

Za mamico, dojenčka
in malčka

Paket, ki mamicam ob naših protibolečinskih in antistresnih programih omogoča še dodatne storitve: priprava medenice na porod, sproščanje brazgotine po carskem rezu, uravnovešanje medeničnega dna po porodu in sicer, vzpostavljanje hormonskega ravnovesja.

Obravnava dojenčkov vključuje lajšanje krčev/kolik in polivanja/refluksa ter se posveča razvojnim težavam kot so motnje mišičnega tonusa in gibalne težave, stanja po travmatičnih porodih ali bivanju v inkubatorju. Ponujamo terapije za otroke z zaprtjem, cerebralno paralizo in podobnimi stanji, vključno z obravnavo močenja postelje. Bownova terapija za dojenčke in MNRI.

Obvladovanje stresa Izboljšajte svoje počutje z našimi tehnikami za sprostitev in umirjenost. Naše metode omogočajo lajšanje telesne napetosti in stresa, kar prispeva k večji lahkotnosti ter čustveni in telesni uravnoteženosti. Udeleženci izkusijo boljši spanec, manj anksioznosti in izboljšano čustveno stabilnost. Naše prakse prav tako spodbujajo večjo telesno samozavedanje, prisotnost v trenutku in splošno izboljšanje dobrega počutja. Dve individualni srečanji bosta nadgrajeni z dodatnimi tremi on-line dogodki. Program bo vključeval tehniko sproščanja globokih trebušnih mišic in vagusnega živca. Sledijo preproste, a učinkovite somatske vadbene metode, ki se jih boste naučili in jih po potrebi učinkovito uporabljali tudi samostojno.

Obvladovanje stresa

Izboljšajte svoje počutje z našimi tehnikami za sprostitev in umirjenost. Naše metode omogočajo lajšanje telesne napetosti in stresa, kar prispeva k večji lahkotnosti ter čustveni in telesni uravnoteženosti. Udeleženci izkusijo boljši spanec, manj anksioznosti in izboljšano čustveno stabilnost. Naše prakse prav tako spodbujajo večjo telesno samozavedanje, prisotnost v trenutku in splošno izboljšanje dobrega počutja.

Dve individualni srečanji bosta nadgrajeni z dodatnimi tremi on-line dogodki. Program bo vključeval tehniko sproščanja globokih trebušnih mišic in vagusnega živca. Sledijo preproste, a učinkovite somatske vadbene metode, ki se jih boste naučili in jih po potrebi  učinkovito uporabljali tudi samostojno.

masaža metlika 

Centered and Resized Iframe