-
Težave z bolečim in otrdelim vratom?  Odkrijte našo učinkovito rešitev!

Težave z vratom? Imamo rešitev!

Neokreten vrat. Bolečina se iz vratu širi v ramena. Mravljinčaste in nemočne roke. 

Preberi več >>>
Išias Hernija diska, spinalna stenoza, piriformis sindrom ali spondilolisteza?

Išias? Imamo rešitev!

Bolečina se iz križa širi vzdolž noge. Mravljinčenje vzdolž okončine. Težave pri hoji.

Preberi več >>>
Bownova terapija za dojenčke Odkrijte naravno rešitev za težave vašega dojenčka s krčki, polivanjem in z drugimi težavami, ki pestijo malčke. Bownova terapija za dojenčke je pot do srečnejšega in bolj zdravega otroštva.

Bownova terapija za dojenčke

Odkrijte naravno rešitev za težave vašega dojenčka s krčki, polivanjem in z drugimi težavami, ki pestijo malčke. Bownova terapija za dojenčke je pot do srečnejšega in bolj zdravega otroštva.

Manj znane indikacije za obravnavo dojenčka z Bownovo terapijo:  težave pri sesanju in pristavljanju, jokavost "brez razloga", nemirnost, prirojena okvara kolkov, poškodba mišice obračalke vratu pri rojstvu, Erbova paraliza (paraliza roke), težave pri izraščanju zob, nočno škrtanje z zobmi (bruksizem), uhajanje urina in blata pri otrocih, ki nimajo potrjenih fizioloških deformacij, tiki, spastičnost, cerebralna paraliza, pogosta vnetja ušes, motnje hiperaktivnosti, težave s pozornostjo, poškodbe mehkega tkiva, bronhitis, laringitis, astma ...

Preberi več >>>
Graham Pennington, Complementary Medicine Practitioner, Victoria - Australia I have known Tina for a number of years. She is a passionate and highly skilled Bowen therapist who consistently strives to practice the therapy at the highest level. I have no hesitation in recommending Tina for Bowen therapy.  Poznam Tino (Medico Ars) že vrsto let. Je strastna in visoko usposobljena terapevtka po metodi Bowen, ki se nenehno trudi izvajati terapijo na najvišji ravni. Brez zadržkov priporočam Tino za terapijo po metodi Bowen.
Graham Pennington,
Complementary Medicine Practitioner, Victoria - Australia
I have known Tina for a number of years. She is a passionate and highly skilled Bowen therapist who consistently strives to practice the therapy at the highest level. I have no hesitation in recommending Tina for Bowen therapy.

Poznam Tino (Medico Ars) že vrsto let. Je strastna in visoko usposobljena terapevtka po metodi Bowen, ki se nenehno trudi izvajati terapijo na najvišji ravni. Brez zadržkov priporočam Tino za terapijo po metodi Bowen.

Lahko vam pomagamo

Vzpostavite stik z nami še danes in čimprej pridobite ustrezne informacije,
kako se znebiti težav s katerimi se trenutno soočate. 
ZASEBNI ZAVOD

Medico Ars

Ste utrujeni zaradi kroničnih bolečin v hrbtu, mišicah ali sklepih?

Naša ekipa se osredotoča na izboljšanje vašega mišično-skeletnega in nevrološkega zdravja; in sicer s ciljem najti vzrok vaših težav ter na podlagi tega zmanjšati bolečino in povečati gibljivost telesa.

Poleg tega smo specializirani za obravnavo
tenzijskih glavobolov, cervikogenih migren in cluster glavobolov.

Smo tudi vaša destinacija za naravno in varno terapijo za mamice in dojenčke.
Pomagamo pri obvladovanju krčkov, refluksa in zaprtja pri dojenčkih.
Naš pristop za brazgotine po carskem rezu pa nevtralizira negativne posledice zarastlin.

Pri Medico Ars verjamemo v izboljšanje vaše kakovosti življenja.
Stopite korak bližje stanju brez bolečin in omejitev ter se vrnite k aktivnemu življenjskemu slogu.