-
Bolečine v stopalu: petni trn, vnetje plantarne fascije, hallux valgus. Medico Ars terapija Metlika. Tina Šikonja Hudelja, Medico Ars.
težave? lahko vam pomagamo!

Obvladovanje stresa 

Stres je dvorezen meč: lahko je motivator ali pa otežuje življenje. 

Ko se negativni stres kopiči, to ne vpliva le na vaše medosebne odnose, ampak tudi na produktivnost pri delu in splošno zdravje. Še več, negativni stres lahko vpliva na biodinamiko vašega mišično-skeletnega sistema, kar povzroča fizično prenapetost in bolečine.

Naša metoda vam zagotavlja zmanjšanje negativnih učinkov stresa, povečano čustveno in telesno ravnovesje ter izboljšanje splošnega počutja.

Povečuje vašo čuječnost in prisotnost v vsakodnevnih situacijah, kar pozitivno vpliva na kakovost vašega spanca, zmanjšuje občutke anksioznosti in krepi vašo osebno učinkovitost.

Stopite v stik z nami in se znebite stresa. 

info@medico-ars.com
Medico Ars, najboljše za zdravje vaših stopal.

Zakaj za obvladovanje stresa izbrati Medico Ars?

Pomagal vam bomo spodbuditi telesni naravni mehanizem za sproščanje napetosti in travm preko preprostih vaj. Ta pristop je primeren in prilagodljiv za vse starosti ter kondicijske ravni. 

Pred začetkom vaj bo naš strokovnjak z uporabo ene izmed naprednih manualnih terapevtskih tehnik nežno sprostil vaše globoke trebušne mišice, vključno z diafragmo, ključno dihalno mišico, in mišico psoas, ki se pogosto odziva na stres z napetostjo. Ta predhodna sprostitev zagotavlja optimalne pogoje za izvajanje nadaljnjih vaj.

Naša edinstvena metoda, ki združuje skrbno izbrane vaje s predhodno sprostitvijo navedenih ključnih mišic, zagotavlja izjemno učinkovitost našega pristopa in ga loči od drugih.

bolečina, stres? Lahko vam pomagamo.

Terapevtski paketi Medico Ars

Strukturirana ponudba, ki jasno razkriva vsebino - če niste prepričani, kateri paket je pravi za vas, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.
Paket OSNOVNO

Odkrijte naš paket za lajšanje mišično skeletnih in nekaterih nevroloških težav, ki so vsaj delno lahko povezane tudi s stresom.

€135.00

 • 3 x protibolečinska terapija s hitrim učinkom.

 • 3 x terapija za odpravljanje osnovnih vzrokov težave.

 • 3 x 1 dodaten učinek po vaši izbiri: lajšanje dodatne bolečine ali
  sproščanje pooperativne ali opeklinske brazgotine,
  sproščanje n. vagusa,
  nastavitev atlasa).

Potrebujete več informacij ali pa se želite naročiti? 
KONTAKT Medico Ars 
Obvladovanje stresa

Izberite Medico Ars za učinkovito obvladovanje stresa: personalizirana terapija, celostni pristop, in inovativne tehnike za vašo dobrobit.

€135.00

 • 1 x manualno terapevtsko tehniko po izbiri terapevta (revitalizacija hrbtenice; nežno sproščanje globokih trebušnih mišic in n. vagusa).

 • 1 x individualno vodenje po antistresnem postopku.

 • 3 x on-line skupinsko vodenje po antistres postopku.

Potrebujete več informacij ali pa se želite naročiti?
KONTAKT Medico Ars 
Paket ZDRAVJE

Za vse, ki iščete vrhunsko skrb za svoje zdravje: 2 izbrana terapevtska paketa sedaj po še ugodnejši ceni.

€250.00

 • Vse storitve iz Paketa OSNOVNO
  (9 storitev).

 • Vse iz paketa Obvladovanje stresa
  (5 storitev).

Potrebujete več informacij ali pa se želite naročiti?
KONTAKT Medico Ars