-
center manualnih terapevtskih tehnik

Cenik Medico Ars

VELJA OD 15.3. 2023 DO 31.8.2024
DDV ni obračunan na podlagi 1. odst. 94. člena ZDDV-1.
Protibolečinski paket 3 obiskov s takojšnjim učinkom

Se vaše bolečine v vratu širijo proti ramenom ali rokam? Čutite mravljinčenje v rokah? Se soočate z glavoboli ali migrenami? Imate občutek vrtoglavice? Imate kalcinacijo ramena? Teniški ali golf komolec? Težave z utesnitvijo karpalnega kanala? 

Se bolečina iz ledvenega dela hrbta ali križa širi v boke, zadnjico ali noge? Se širi bolečina izpod reber proti trebuhu ali naprej v dimlje in presredek/mednožje ali v moda (pri moških)? Zaznavate simptome išiasa, hernije diska ali piriformis sindroma?

Imate težave z drugimi sklepi? S sakroiliakalnim sklepom, kolki, koleni ali gležnji? Je vaše koleno sveže oteklo in boleče? Trpite zaradi petnega trna/vnetja plantarne fascije? Zvin gležnja? 

Potrebujete posebno terapijo za medenično dno? Se moški spopadate s težavami prostate ali ženske z menstrualnimi težavami (boleče, premočne, prešibke, neredne menstruacije)? Neplodnost? Inkontinenca?

Na voljo smo vam za pomoč!
Naš paket 3 obiskov vključuje:

2 x pregled in testiranje (na začetku in na koncu).
3 x protibolečinski postopek za glavno težavo.
3 x manualna terapevtsko tehnika po strokovni presoji terapevta, je namenjena za odpravo vzroka težav.
3 x dodatne terapije za morebitne sekundarne težave/bolečine/brazgotine/medenično dno.

Cena za celoten paket 3 obiskov znaša 135 EUR.
Za upokojence nudimo paket 3 obiskov po ceni 120 EUR.

Terapija za mamico, dojenčka in malčka

Za bodoče in sveže mamice ponujamo celovite storitve iz našega Protibolečinskega paketa, ki obsega 3 obiske in zagotavlja takojšnje olajšanje. Naša ponudba vključuje tudi posebne terapije za sproščanje brazgotin po carskem rezu, terapijo medeničnega dna in strategije za obvladovanje stresa, prilagojene potrebam po porodu.

Dojenčki se pogosto soočajo s krči, kolikami in refluksom. Naš pristop je usmerjen tudi v razreševanje razvojnih izzivov, kot so hipertoničnost ali hipotoničnost mišic, težave z gibanjem, kot so plazenje, kobacanje, sedenje in hoja, zlasti po travmatičnem porodu ali bivanju v inkubatorju.

Za dojenčke in malčke nudimo terapije, ki se osredotočajo na težave, kot so zaprtje, cerebralna paraliza in podobne okoliščine, ter obravnavamo vprašanja, kot je močenje postelje pri malčkih.

LAHKO VAM POMAGAMO:
3 terapije za dojenčka ali malčka: 105 EUR
3 terapije za mamico: 135 EUR
3 terapije za mamico in dojenčka: 230 EUR

Obvladovanje stresa

Paket petih srečanj vključuje:
1 x manualno terapevtsko tehniko po izbiri terapevta (nežno sproščanje globokih trebušnih mišic in n. vagusa).
1 x individualno vodenje po antistresnem postopku.
3 x skupinsko spletno vodenje po antistresnem postopku.

Cena paketa 5 srečanj je 135 EUR.

Irena Matkovič,
upokojenka
Medico Ars, Tina Šikonja Hudelja, odlični ste, hvala. Vir: Medico Ars FaceBook
Milan Plavac, 
Gradbeni delovodja CGP operativa in Skupinovodja pri CGP operativa
Odličen odnos gospeTine do težav, ki jih imaš, tudi njena terapija odlično pomaga, priporočam vsem, ki imate tovrstne težave. Vir: Medico Ars FaceBook
Mateja Trempus,
Berlin, Germany
Hitra in učinkovita pomoč, velika profesionalnost ter iskrena prijaznost in srčnost. Toplo priporočam! Vir: Medico Ars FaceBook
Jurij Brozovič,
Photographer and videographer
Tina (Medico Ars) helped me when my back was in pain. Calm, kind, passionate, skilled are words that describe Tina. I highly recommended!
Bernard Altman,
Bern, Švica
Včeraj po terapiji sem čutil mišice , ki jih že dolgo nisem . Po sprehodu pa sem bil kot nov . Pravilen korak desne noge . Proti večeru so mi nekatere mišice dergetale , kot da se prebujajo . Danes imam občutek , da je desni bok bolj nazaj in pred ogledalom je videti da sem bolj poravnan . Skušnjava za na kolo je velika ... Vir: Instagram Medico Ars, odzivi strank

Bolečina, stres? Lahko vam pomagamo.

Vzpostavite stik z nami še danes in čimprej pridobite ustrezne informacije,
kako se znebiti težav s katerimi se trenutno soočate. 
Centered and Resized Iframe